top of page
LI foto v1.jpg

Stjernehjerner

Stjernehjerner er en podcast om hjernerystelse og et hjernevenligt arbejdsliv.

I det moderne arbejdsliv overstimuleres hjernen hurtigt med støj, forstyrrelser og kompleks opgaveløsning, og med en hjernerystelse i bagagen er man ekstra udfordret.

I Stjernehjerner kommer ledelsesrådgiver Pia Hauge og hjerneforsker Trine Nygaard med gode råd og redskaber til, hvordan vi skaber hjernevenlige rammer i arbejdslivet for hjernerystelsesramte.

Vil man lære mere om, hvordan man implementerer hjernevenlige arbejdsrutiner i eget arbejdsliv, så tilbyder jeg individuelle rådgivningsforløb for hjernerystelsesramte og deres arbejdspladser. Læs mere her

Episode 1 - Kloge hoveder med rystede hjerner

Ledelsesrådgiver Pia Hauge og hjerneforsker Trine Nygaard taler om hjernerystelse, ro og neuroplasticitet, og om hvordan det at komme udenfor i løbet af arbejdsdagen kan skabe bedre rammer for den rystede hjerne. Med udgangspunkt i et eksperimenterende projekt, hvor 8 hjernerystelsesramte kloge hoveder dagligt har lagt en arbejdsopgave udenfor, deles erfaringer og gode råd.

Projektet er lavet i samarbejde med Hjernerystelsesforeningen og støttet af Villum Fonden

Episode 2 - Fordybelsestid for hjernerystelsesramte

I denne episode dykker vi ned i erfaringerne fra et projekt, hvor 16 hjernerystelsesramte deltagere har eksperimenteret med dagligt at afsætte én time af deres arbejdstid til fordybelse. Vi taler om hvordan fordybelse gør dig mere effektiv, giver ro i hovedet, øger arbejdsglæden og giver den rystede hjerne optimale betingelser for at genoptræne. Vi kommer med konkrete råd til, hvordan du som hjernerystelsesramt kommer i gang med at skabe nye hjernevenlige rutiner i din arbejdsdag.

Projektet er lavet i samarbejde med Hjernerystelsesforeningen og støttet af Velliv Foreningen.

Episode 3 - Hjernevenlig ledelse

Til dig som leder!

I denne episode har vi fokus på, hvad du som leder kan gøre for at hjælpe en hjernerystelsesramt medarbejder godt tilbage til arbejdet. Med udgangspunkt i et projekt, hvor 16 hjernerystelsesramte vidensarbejdere har skabt tid, rum og ro til fordybelse i deres arbejde, kommer vi med konkrete råd til dig som leder. Vi taler om lederens rolle og om at lade sig inspirere til hjernevenlige arbejdsrutiner for hele arbejdspladsen.

Projektet er lavet i samarbejde med Hjernerystelsesforeningen og støttet af Velliv Foreningen.

Værter: Ledelsesrådgiver og forfatter Pia Hauge og hjerneforsker og selvstændig rådgiver Trine Nygaard

Produktion: Stine Brynskov / Belle Boskop Production.

Musik: Morits Wille

Find podcasten hos din yndlingsudbyder:

Apple podcast

Spotify

PodBean

bottom of page