top of page

Om Trine

Jeg er cand. scient. og ph.d. i neurobiologi og har mere end 15 års erfaring indenfor hjerneforskning fra både universitets verdenen og medicinalindustrien.

Min forskning har været fokuseret på regulering af hjernens signalstoffer samt på at skabe ny og bedre medicin mod hjernesygdomme. Jeg er forfatter til en lang række videnskabelige artikler og har igennem mange år undervist medicin studerende samt været vejleder og tilrettelagt kurser for ph.d. studerende.

Som biologi- og projektleder for prækliniske forskningsprojekter på Lundbeck har jeg arbejdet på tværs af mange discipliner og stået i spidsen for planlægning, koordinering og kommunikation til ledelsen og andre interessenter.

I 2020 forlod jeg medicinalindustrien til fordel for en drøm om at blive direktør i eget liv og omsætte min videnskabelige tilgang og viden om hjernen til at sætte fokus på længerevarende følger fra hjernerystelse, og på hvordan vi skaber hjernevenlige rammer i arbejdslivet.

Med støtte fra Villum Fonden og senest Velliv Foreningen har jeg stået i spidsen for projekter, hvor jeg i samarbejde med ledelsesrådgiver Pia Hauge og Hjernerystelsesforeningen har eksperimenteret med at skabe hjernevenlige rammer i arbejdslivet for hjernerystelsesramte.

Det er der kommet en masse viden og gode erfaringer ud af, som jeg deler i individuelle rådgivningsforløb, ved foredrag og workshops – både for hjernerystelsesramte, men også for virksomheder og organisationer, der generelt ønsker at sætte fokus på hjernevenlige rutiner for at øge trivsel, løfte arbejdsglæden og kvaliteten af arbejdet.

I tillæg til min egen virksomhed er jeg fortsat tilknyttet Københavns Universitet i en rådgivende rolle indenfor forskning og innovation. Jeg er desuden frivillig rådgiver i Hjernerystelsesforeningen og har her guidet over 200 hjernerystelsesramte gennem årene.

Og så har jeg på eget hoved oplevet at have haft en hjernerystelse og være igennem et længere forløb for at komme tilbage til et hjernekrævende arbejdsliv.

Trine foto II.jpg
bottom of page