top of page

Hjernerystelse og Arbejdslivet


Jeg møder mange fantastiske, dygtige og engagerede mennesker, der gerne vil bruge deres faglighed, bidrage og lave noget meningsfyldt i deres arbejdsliv, men som er udfordrede herpå efter en hjernerystelse.

Det kan være alt fra et trafikuheld til et helt banalt slag mod en skabslåge, der i måneder og endda år giver symptomer som hjernetræthed, kognitive udfordringer og hurtig overstimulering fra skærm og støj. Tilbagevenden til arbejdet udgør ofte en af de største forhindringer som ramt af længerevarende følger fra en hjernerystelse.

Det vil jeg gerne være med til at gøre noget ved.

Jeg trækker på erfaring fra min baggrund som hjerneforsker og fra de mange samtaler jeg gennem de sidste 3 år har haft med hjernerystelsesramte på Hjernerystelseslinjen. Og ikke mindst fra to undersøgende projekter, hvor jeg sammen med ledelsesrådgiver Pia Hauge og Hjernerystelsesforeningen har eksperimenteret med hjernevenlige arbejdsrutiner for hjernerystelsesramte på en lang række arbejdspladser (Læs/lyt mere her).

Mit fokus er på, hvordan man skaber de bedste betingelser for at løse krævende arbejdsopgaver - uden at udtrættes. Hvordan følelsen af at komme i mål og lave et stykke arbejde af god kvalitet påvirker arbejdsglæden, den faglige identitet og giver en grundlæggende ro på nervesystemet. Og hvordan det, at lave netop det man gerne vil være gode til igen, er med til at genoptræne hjernen (neuroplasticitet).

JEG TILBYDER

Jeg tilbyder individuelle rådgivningsforløb for hjernerystelsesramte og deres arbejdspladser.

Jeg holder desuden foredrag og workshops om hjernerystelse og det hjernevenlige arbejdsliv.

bottom of page